proiecte case

PROIECTE CASE BUCURESTI - INSPIRATIE SI PLANIFICARE PENTRU LOCUINTA VISURILOR TALE

Proiecte case Bucuresti si in toata tara – Construim impreuna!

 

Echipa noastra de specialisti in arhitectura, structura si instalatii este pregatita sa te asiste in obtinerea dosarelor complete si a autorizatiilor necesare pentru diverse tipuri de proiecte, inclusiv case simple, case mici, case moderne, case cu parter si alte modele de case. Conteaza pe noi pentru a transforma visul tau in realitate!

Echipa proiecte case bucuresti ofera urmatoarele servicii

proiecte case
SERVICII DE PROIECTARE SI AUTORIZARE CONSTRUCTII

Suntem specializati in elaborarea proiectelor de autorizare a constructiilor, acoperind toate tipurile de constructii, atat civile (case, blocuri, spatii de birouri, anexe si imprejmuiri), cat si industriale sau agricole. Oferim asistenta completa pentru toate fazele de proiectare (S.F., D.T.A.C., D.T.A.D., D.T.O.E., P.Th.), avand ca scop obtinerea autorizatiei si executia lucrarilor de constructie/desfiintare. in plus, ne ocupam de intocmirea documentatiilor de urbanism (P.U.Z., P.U.D.) sau a altor documentatii necesare pentru obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu, avizelor sau certificatului de urbanism.

Efectuam proiectare in domeniile arhitecturii, rezistentei si instalatiilor, acoperind constructii rezidentiale, comerciale si industriale, precum si interventii asupra cladirilor existente. Oferim intocmirea documentatiei necesare pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructie (D.T.A.C. + P.Th.) si pentru obtinerea avizelor specificate in certificatul de urbanism.

Elaboram planuri urbanistice de detaliu (P.U.D.) si planuri urbanistice zonale (P.U.Z.) pentru a asigura conformitatea proiectelor cu reglementarile locale.

Realizam studii de teren, inclusiv de insorire, geotehnice si energetice, pentru a fundamenta deciziile de proiectare si autorizare.
.

Realizam studii de teren, inclusiv de insorire, geotehnice si energetice, pentru a fundamenta deciziile de proiectare si autorizare.
.

Asiguram asistenta in obtinerea certificatului de urbanism, autorizatiei de constructie/demolare, avizelor specificate prin certificatul de urbanism, si oferim consultanta pe intreaga perioada de executie a lucrarilor. Toate proiectele noastre includ prezentari 3D si imagini fotorealistice pentru a va ajuta sa va vizualizati viitoarea constructie.
.

Asiguram gratuit asistenta tehnica pe santier in timpul lucrarilor si oferim servicii de dirigentie de santier. Realizam, de asemenea, expertize tehnice ale constructiilor si verificari ale cerintelor A1; A2 pentru rezistenta si stabilitatea constructiilor din beton, metal si lemn.

Gestionam toate etapele, de la obtinerea certificatului de urbanism pana la autorizatia de construire. Avem preturi avantajoase, negociabile in functie de complexitatea lucrarilor.

Alegeti serviciile noastre pentru o abordare integrata si eficienta in realizarea proiectelor dumneavoastra.